Kontorindretning – Deloitte – Mødelokale

Deloitte i Esbjerg inviterede ROOM67 til at stå for indretningen af et mødelokale, der trængte til fornyelse og mere lounge stemning. Det blev ret godt, se selv med her. Planen var ikke en kæmpe transformation, men et opfriskning, og nogle features som kunne anvendes til fx. personalebar mm.

Deloitte er placeret midt på Esbjerg havn. Tæt på indfaldsveje samt gode parkeringsmuligheder og tæt på Strøget i Esbjerg – Gågaden – Kongensgade

Bygningen er relativ ny og er indrettet i en flot stil med træ, sorte overflader, god akustik mm. Møbler har de virkelig også brugt energi på at udvælge. Så derfor dette nye mødelokale med personalehygge muligheder.

Mødelokalet skulle derfor have forskellige siddemuligheder. Hynder til de store vindueskarme, sofaer, højborde med stole samt barstole til den lille rullende bar inddækket i egetræslister. Den grønne farve er prikken i logoet, men da den er ret signifikant, valgte vi at indføre flere nuancer, for at få nedtonet den limegrønne. Lokalet udstråler stadig seriøsitet, også selvom der nu er fadølsanlæg og puder og pufs overalt.

Grønt, Eg, kunst, sort og glas er nogle af elementerne. Disse er mixed sammen som man vil gøre det i et privat hjem. Boligen må nemlig gerne komme med på arbejde. En koncern som Deloitte er stor, og lokaler mm bør derfor afspejle så mange som muligt. Så alle har lyst og mulighed for at benytte mødelokalet både professionelt og til mere afslappede formål.

Kunsten på væggene har Rene Iversen lånt os, som en del af hans udstilling.

Rene Iversen

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 omfavner historien og sjælen og bevarelsen af det gamle, men nye lokaler kan også gøres spændende. Læs mere om kontorindretning her.

Kontorindretning – Deloitte – Mødelokale