Boligindretning

Boligindretninger er en generel betegnelse for alle vore private kunder og deres indretning. Det kan også være at hjem og erhverv er i et, og derfor kræver en rød tråd gennem det hele. Virksomhedsejeres boliger er ikke altid der hvor fokus ligger, men der hvor man lader op efter en hård dag/ uge. Og hjemmet skulle jo gerne understøtte den person du/ I er, vil være og skal lade op til at være dagen efter. Derfor er harmoni mellem hjerne og hjerte en del af boligen. Og den hjælper ROOM67 jer med at få etableret.

ROOM67 arbejder generelt med indretning af alt med interesse. Altså fungerer ROOM67 som indretningsspecialist for alle typer af bolig og privatsager. Vi kan designe nye linjer til et nyt køkken, udestue, entre eller hele hjemmet.

Er din bolig en lejlighed, rækkehus eller villa? ROOM67 kigger gerne forbi til en drøftelse af netop jeres CASE. Sommerhus eller ferielejlighed i DK eller udlandet er også noget for os. Kontakt os derfor gerne uforpligtende.

Nye møbler, specialløsninger og bare en generel plan for at kunne holde på stilen i mange år frem, er nogle af de ting vi tilbyder, men som ikke gør os unikke.

Det der gør ROOM67 unik på boligindretning er forståelsen for livet i hjemmet, den utraditionelle tænkeform som ikke kan skabes ud fra en skabelon, men hvor hver sag er individuel og personlig. Altså kommer ROOM67 med ny sprudlende energi, indlevelsesevne samt professionel tilgang til opgaven.

  • TEGNESTUE

  • KREATIVE KRÆFTER

  • SPARRING

Boligindretning

Sagerne er meget forskellige og heldigvis for det. Vi kan håndtere det meste. F.eks. en entre, der ikke rigtig afstemmer familiens nye behov, valg af vægbeklædning eller belysning. Ja alt hvad der kan tænkes kreative tanker indover.

Boligindretning er ofte nyetablering af møbler og layout. Vore samarbejdspartnere har hele det nordiske design sortiment til rådighed, og vi kan levere lige den løsning budgettet tillader.

ROOM67 kan også rådgive og designe hele det private hjem. Samt tegne et nyt hus eller hvad det nu måtte være.

  • PASSION

  • PRODUKTION

  • OVER ALT