Bolig
indretning

Ude er godt, men hjemme er for de fleste bedst. Det er familiehulen, privaten, åndehullet, men også udstilling for ens personlige identitet og stil. ROOM67 gør din boligindretning unik ved at forstå, hvordan I lever livet i hjemmet. Den utraditionelle tanke skabes ikke ud fra en skabelon. Hver bolig er individuel og personlig. Private kontakter os for at blive inspireret til den mere utraditionelle indretning, forslag og implementering af bedre opbevaring og specialtilpassede løsninger, men ROOM67 guider og rådgiver også dig, der sidder fast.

Boligindretning er harmoni mellem hjerne og hjerte

En harmoni, der nogle gange har brug for at blive hjulpet frem. ROOM67 kan give den private boligejer tips, tricks og løsninger, der får drømmene realiseret. Står du med et byggeprojekt, eller er du på vej til at tømme rummet for møbler for at give din identitet frit spil, så kontakt ROOM67. Vi designer nye linjer til køkkenet, udestuen, entréen eller hele hjemmet.

En sommerhusejer i Sjelborg fik udnyttet spildplads i kælderen – læs mere

Boligindretning er vigtig, hvad enten du bor i lejlighed, rækkehus, villa, sommerhus, campingvogn, feriebolig eller noget helt andet. Kontakt ROOM67 for et uforpligtende drøftelse af jeres udfordringer og tanker.

Det er livsbekræftende, at intet menneske i verden er ens

Ingen boliger er ens. Alle indretninger er forskellige og heldigvis for det! ROOM67 giver en hjælpende hånd til det meste. Familien, der pludselig er vokset ud over knagerækken i entreen, valg af vægbeklædning, farver, tapet og belysning inde og ude. Vi klarer dit kreative projekt fra tanke til slutresultat.

Boligindretning er møblet i entreen, layout af planløsning eller tegning af det helt nye drømmehus, de små og store detaljer, materialer, farver, identificering af identitet, bekvemmelighed, stemning, brugervenlighed, optimering, tilretning og tilpasning. Det er tanken ud af boksen og implementering af utraditionelle løsninger. Boligindretning er som beskrevet aldrig ens. Det er en invitation ind til ejerens personlige stil og identitet. …og det åndehul, der skal nydes, når du kobler af.

Opnår vi en fælles beslutning leverer vi lige den løsning budgettet tillader.

På ROOM67’s Instagram uploades der løbende, hvordan ROOM67 griber udfordringer an.

Lad ROOM67 være din sparringspartner – ingen sag er for lille eller for stor – Kontakt ROOM67

Boligindretning villa