Bag Room67

Michael Tangaa er ejer af ROOM67. Det er ham der står for den daglige drift, kontakt til vores kunder og samarbejdspartnere. Indretningsideerne og den individuelle brandoptimering kommer ligeledes primært Michael Tangaa, som arbejder sammen med en håndplukket skare af møbeludbydere, kreative sparringspartnere og håndværkere samt eget tegnehold. Vi er i dag 3 kreative 3D og arkitekt – hjerner som arbejder for alle typer kunder. Dog med Michael Tangaa som ansigtet udadtil.

Med en spændende og alsidig erhvervsmæssig baggrund som bl.a. rådgiver og projektleder i såvel mindre som nationale koncerner, har Michael Tangaa erfaret, hvad det helt rigtige visuelle udtryk gør for en virksomheds gæster. Det er denne erfaring kombineret med en livslang passion for indretning, møbler og specialløsninger, der er ROOM67 eksistensgrundlag, så vi i samarbejde med den enkelte kunde kan give dagligdagen i virksomheden eller privaten et ønskværdigt kreativt løft

Direktør Michael Tangaa fortæller her om tankerne bag ROOM67 – Utraditionelle Indretningsløsninger:

Jeg mener, at vi kan gøre en forskel for den enkelte virksomheds visuelle udtryk og brand.
I ROOM67 yder vi en service, der er afstemt netop din virksomhed. Vi påtager os mange forskellige typer af opgaver. Skal vi blot guide jer i den rigtige retning, eller komme med store forkromede planer og tegninger, ja alt har vor interesse.  Der er ingen opgaver, der er for små eller for store. Det handler mere om at gribe tingene korrekt an med den rette projektstyring og det optimale idegrundlag.”

Hos ROOM67 får du sparring, ideer, kvalitet og utraditionelle løsninger til netop din virksomhed. Vi sætter dig og dine medarbejdere i centrum, ved at tage udgangspunkt i virksomhedens image og behov. De arbejdsgange, der er optimale i virksomheden, fremhæver vi ved hjælp af håndplukket interiør.

Et tilbud fra ROOM67 kan sandsynligvis være så konkurrencedygtigt, at du ikke kan sige nej. Vort team gør det sammen, muligt at komme ud over kanten, når vi indretter. Alle elementer bliver taget op til overvejelse. Således at vi er sikre på, at din virksomhed, bolig eller bådeskur etc. fremstår knivskarpt såvel nu som i fremtiden. Det er altafgørende for os at der fremkommer en kreativ rød tråd mellem image og profil, brugere og besøgende.