Kontorindretning Riggen Iværksaetterhus

Business Esbjerg med støtte fra Lauritzen Fonden inviterede ROOM67 til at stå for indretningen af deres nye Kontorindretning – Riggen – Iværksætterhus. Det er blevet et lokale med kant, seriøsitet og frem for alt et miljø, hvor tankerne kan flyde. Lokalerne ligger i sammenhæng med Platformen, som er Østerbyens nye kulturcentrum. Et sted som Lauritz Fonden samt Esbjerg Kommune er i gang med at udvikle til løft af hele postnummeret. Her skal være plads til unge virksomheder og frie hjerner skal kunne udvikles i disse skønne rum.

Kontormiljøet skiller sig i den grad ud fra det traditionsbundne og indeholder flere lækre oaser og fede overflader. Det er igen brugerne, der er i centrum. Dog har målet været fra BYGHERRE, at vi skulle ramme noget, hvor alle kunne have gæster med ind. Altså fremstå meget konservativt, men med kant. Det synes VI, at vi er lykkedes ret godt med.

Kunstner Aleksander Christensen har stået for vægkunst. Kunsten fortæller en historie om en by der er bygget på ideer, iværksætteri og industri. “Fisk til ideer” er et af værkerne. Fisk er ikke noget Esbjerg har længere, men ideer og penge til store projekter samt en lokal patriotisme, som ikke lige kan slukkes.

Besøg Aleksander her

Tegninger fra processen matcher 100% det endelig resultat.

Hvilket ikke altid er en realitet. Ofte blive noget skåret fra eller gjort anderledes. IKKE HER. Tak for det.

Vi har også i denne sag arbejdet under et budget. Hvilket er den nemmeste måde for os at ramme en total løsning. Vi får dit budget til at lykkedes.

Grønt, Eg, messing, kunst, asketræ og glas er nogle af elementerne.

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 omfavner historien og sjælen og bevarelsen af det gamle, men nye lokaler kan også gøres spændende. Læs mere om kontorindretning her.

kontorindretning-riggen-ivaerksaetterhus