Kontor
indretning

Atmosfære, professionel arbejdsplads, behageligt arbejdsmiljø. Hvad enten det er nyetablering eller opdatering af lokalerne, så er brugerne af kontoret – kollegaer og ansatte dem, der holder driften igang. Med mange års erfaring i kontorindretning og optimering arbejder ROOM67 for at vedholde driften under transformeringen, så der kommer så lidt spild som muligt.

Indretning kan også være LEAN

Indretningen skal være med til at gøre kontoret godt. De ansatte skal gøre hinanden gode. ROOM67 gør en kæmpe indsats for at sætte fokus på arbejdsgang og optimering af “spild”. Dvs. der indtænkes løsninger for ventetid, søgetid, unødvendig transport, dårlig kvalitet eller energiforbrug for at nævne eksempler. Det kan også være bevægelse, sund fornuft og oprydning.

ROOM67 samarbejder med professionelle møbelfolk og kvalitetsbevidste designere for at identificere den bedste løsning. Et bekendtskab med ROOM67 munder ud i et væsentligt forbedret image og en sammenhængende rød tråd i alle indretningens aspekter.

Se gerne udpluk af kontorindretning her

Læn dig tilbage og se projektet udfolde sig

En kontorindretning har mange facetter. Idéer, tanker og virksomhedens ånd skal finde sammen og skabe synergi. Efter flere års virke kan det være svært at visualisere fremtiden og de muligheder, der ligger i ny eller opdateret indretning. Det kan være en opgave at gennemskue projektet, afsætte tid og overskue processen. ROOM67 kan klare det hele, mens ansattes fokus forbliver på kunde, produkt og på at skabe tal på bundlinjen. Filosofien er at føre alle smertefrit og ugenert gennem processen.

God planlægning er key

Vision og budget skal være klargjort inden projektet påbegyndes. Sammen planlægges og konceptudvikles. ROOM67 laver alt nødvendigt; skitsering, 3D illustration, udrulnings- og processplanlægning og sørger for eventuelle godkendelser hos kommune.

ROOM67 kan tage sig af de små detaljer eller pakkeløsninger for det store billede af koncept og interiør. Vigtigst for os er, at du som kunde får meget mere, end du drømmer om – i positiv forstand!

På ROOM67’s Instagram uploades der løbende, hvordan ROOM67 griber udfordringer an.

Lad ROOM67 være din sparringspartner – ingen sag er for lille eller for stor – Kontakt ROOM67

Kontorindretning Fabrikskompagniet