Restaurantindretning

Restaurantindretning, Hotel og Lounge

Konceptet bag denne restaurant er at skabe miljø for huset overnattende gæster primært, men også være med i konkurrencen om byens mange spisende gæster. Potentialet er enormt for denne beliggenhed, da udbuddet her er mindre i øvrige dele af byen. Konceptet bliver Energi helt enkelt. For hvad får man, ved et besøg på en restaurant – energi i form af mad og oplevelser.

ROOM67 har gennemarbejdet stueetagen på en fremtrædende beliggenhed i det vestjyske. Et stort aflangt lokale med mange funktioner, skal udformes helt anderledes og inspirere til lokale tanker og give gæsterne et indtryk af at være i essensen af Esbjerg, men stadig i eksklusive rammer. Indretningens stil bærer præg af de grønne områder, de mange arbejdere fra Skotland, havnen, olie og vind, energimetropol, råstoffer og den vestjyske charme og varme en restaurant og gæstevenlig atmosfære skal indeholde.

Fast koncept med plads til nytænkning

Mange af grundelementerne fra virksomhedens øvrige lokaliteter går igen i Esbjerg. Med moderniseringen er der dog kælet for sanseindtryk. Lydbilledet bringes i spil på restaurantens toiletter, hvor gæsten transporteres ud på den Vestjyske strand og i restauranten kører dæmpet bålgnitren ud af højtalerne, og gæsterne kan nyde de små kroge, sofaer samt den lokale stemning overalt hvor de kigger. Loungen udstyres med flot pejs, som går helt ud i indgangspartiet, og straks varmer gæsterne og omfavner dem med varme.

Restaurantindretning er en process. Der skal være plads til konstant forandring – netop fordi gæsternes ønsker og behov er dynamiske. ROOM67 er foran med trends og tendenser. Holdet bag er med på sidelinjen, når Virksomheden udvikler sig med deres gæster. Dog skal grundkonceptet etableres, hvorfra virksomheden selv kan udvikle sig ud fra.

Mangler din indretning nytænkning, opdatering eller kreativ sparring. Skal du åbne eller udvide?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er indretningsspecialist for bymiljøet. Bliv klogere på