Indretning
af café

En caféindretning indbyder til samtale, nydelse og en afslappende stemning. Indretningen er oftest strømlinet. Der skal være plads til at servicere mange gæster med forskellige sindelag og brugsbehov. Lokalet skal fyldes med flere siddemuligheder, borde, servicedisk, displays, køkken og meget andet.

Planlægning er nøglen

Der er mange funktioner, der skal stemme overens med look, koncept og ikke mindst brugervenlighed. Bygherren har mulighed for at være med hele vejen gennem designprocessen fra design, optegning i 3D, planlægning med håndværkere og etablering. Det er intimiderende, men spændende at indrette en café. Det er eventmaking, oplevelsesøkonomi og koncepttænkning på højt plan, hvor der tages højde for æstetik og brugeren foran og bagved baren.

ROOM67 tager ideen fra første streg på papiret til realiseret projekt. Bygherren bestemmer selv, om der skal ageres smagsdommer, inspirator, idébank, sparring, design, interiørvalg eller projektledelse. Lad ROOM67 stå for alt i indretningen eller lad os tilføje detaljerne. Sammen finder vi den ultimative løsning for indretningen af lokalet.

Ved indretning af café er det kun fantasien, der begrænser. Konceptet kan blive en forlængelse af fortovskanten eller helt skille sig ud fra nærmiljøet. Det er en opgave at holde styr på alle vigtige parametre. ROOM67 giver dig det fornødne overblik, så konceptet kan føres ud i livet. God planlægning er nøglen.

ROOM67 har udtænkt koncepter for flere caféer – se de spæde skitser her.

Indretning af Cafe

Indretning af café

Caféer er mini-restauranter…
…hvor stemningen indbyder til en mere intim atmosfære. Interiør skal være indbydende og favnende allerede fra gaden, så gæsten bliver draget mod indgangen. Elementer til at vække opmærksomheden, duft for sanserne, nodging, guidance og andre virkemidler kan inddrages for at give gæsten de bedste vilkår for at få en rar oplevelse.

ROOM67 ønsker at tage café og koncept til nye højder. I samspil med bygherre undersøges det åbenlyse og målgruppens behov. Image og interiør skal kombineres, så gæsten føler sig velkommen og godt tilpas. Hvilken brug er tiltænkt? Er det mødre på barsel, vil det være en god idé at tænke i komfortabel brugervenlighed, mulighed for amning og skift af baby og plads børne- og vogn parkering. Er det den studerende, så vil de måske gerne have Wifi og ekstra strømstik og praktiske løsninger. Er der hipstere eller andre kulturgrupper i blandt, vil kunsten og nostalgien måske være en gennemgribende løsning. I det tilfældige udtryk er ingenting tilfældigt.

Delvis eller samlet entreprise

ROOM67 har et stort og fast netværk af håndværkere, der hyres ind under den samlede entreprise, men med god planlægning og kommunikation, er det er også muligt at stille med eget hold.

På ROOM67’s Instagram uploades der løbende, hvordan ROOM67 griber udfordringer an.

Lad ROOM67 være din sparringspartner – ingen sag er for lille eller for stor – Kontakt ROOM67

Indretning af Café