Boligindretning Strandvejs Villa

En 5-stjernet hoteloplevelse i hjemlige omgivelser.

Med denne opgave fik ROOM67 helt frie hænder til indretning af et nybygget hjem, hvilket vi er meget stolte af.  Kunden er kommet med sine ønsker, så vi kan skabe et hjem, som kunden vil føle sig tilpas i. Da kunden rejser meget, synes vi hos ROOM67, at deres hjem også skulle afspejle at de er vant til hoteller. Hjemmet skulle være det 5-stjernede hotel de altid vender tilbage til, hvor de også ved de kan slappe af og føler sig hjemme i.

Da huset er tæt på stranden, har vi valgt at bruge omgivelserne til at indrette ud fra. Den blå farve der bliver brugt, afspejler vandet tæt på, sammen med sandet der gengives i lyse træfarver på gulv, trappe og spisebord.

Kunsten er en nutidig anderledes kunst, som giver liv til væggene, rummet og huset. Sammen med planterne, som også skal være rundt om i hjemmet, giver kunsten den hjemlig fornemmelse, hvor der er plads til afslapning og hygge. Samtidig er kunsten unik, den laves kun i 1 eksemplar og man finder det derfor ikke i hvilket som helst hjem.

Processen

Gennem hele processen er vi i tæt dialog med kunden, så vi kan få alle ønsker med i den endelige indretning. Tegningerne bliver tilrettet og tilpasset ned i mindste detalje, så man kan danne sig et indtryk af det færdige ”produkt”.

Tag det næste skridt… 

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt Room67

ROOM67 er indretningsspecialist for alle