Restaurantindretning Italiensk RestaurantROOM67

Restaurantindretning Italiensk Restaurant

Når ejeren af en Italiensk Restaurant selv er fra Italien og bosat i Vejle, kan der virkelig udvikles ideer i samarbejde om et facelift til restauranten. En restaurant der er godt drevet gennem flere år, og hvor ejeren er yderst bevidst om, hvad der mangler og, hvad der virkelig er godt. Det er så ROOM67s rolle at få tegnet en løsning der passer ind i DNA, koncept samt efterspørgsel fra gæster. Det er blevet til en fantastisk grøn oase med planter, flotte paneler og lækre møbler. Flere spændende detaljer og en fed garderobe. TAKE-AWAY er også et koncept med fokus i denne restaurant, og desken er derfor en del af landskabet. En kølemontre omringet af italienske marker og gårde giver kunden et inspirerende kick når div. specialiteter udvælges til middagen i hjemmet.

Fast koncept med plads til nytænkning

Mange af grundelementerne fra virksomhedens øvrige lokaliteter går igen i Esbjerg. Med moderniseringen er der dog kælet for sanseindtryk. Oliventræer i loftet, Lister til at tage høje lyde og forbedre akustikken generelt. Lydbilledet bringes i spil på restaurantens toiletter, hvor gæsten transporteres ud på et torv i Italien og i restauranten kører dæmpet bålgnitren og musik fra varme himmelstrøg ud af højtalerne, og gæsterne kan nyde de små kroge, sofaer samt den Italienske stemning overalt, hvor de kigger. Væggene er lavet i marmorering med beton, og flotte træpaneler under.

Restaurantindretning er en process. Der skal være plads til konstant forandring – netop fordi gæsternes ønsker og behov er dynamiske. ROOM67 er foran med trends og tendenser. Holdet bag er med på sidelinjen, når Virksomheden udvikler sig med deres gæster. Dog skal grundkonceptet etableres, hvorfra virksomheden selv kan udvikle sig ud fra.

Mangler din indretning nytænkning, opdatering eller kreativ sparring. Skal du åbne eller udvide?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er indretningsspecialist for bymiljøet. Bliv klogere på