Barindretning – Francis Pony

Hele baren skal have et “løft”, så stedet bliver mere eksklusivt uden at blive luksuriøst. Baren skal stadig beholde sit tema, som læner sig op ad filmen. Derfor forbliver den grønne armyfarve , sandfarverne og betonen.

Der vil blive lavet forskellige siddegrupper i form af båse og almindelig bordopsætning. Båsene bliver lounge sofa med skamler.

Siddegrupper indføres i alle oplagte steder. Der arbejdes med gange rundt om repos’er. Alle siddegrupper placeres på repos i mørk grå nuance. Dansegulv etableres i hjørnet mod gaden, og der gøres plads til DJ i ”boksen” som vi vil kalde Kupeen. Her vil være 3 pladser til DJ VIPs eller dage hvor ingen dj findes, vil det blot være en spændende lidt lukket plads. Ind til DJ udføres en skydegitterlåge således at DJ kan holde folk på afstand om ønsket.

Francis Pony vil være et spændende sted fremover. Fyldt med overraskelser og en naturlig tematisk opbygning ud fra værdier og behov i Indre By med mulighed for lounge, dans og helt regulært barbesøg. Det nye koncept spreder en genkendelse i hele huset, og giver gæsterne en oplevelse af at der er tænkt en plads ind til dem. Det er vigtigt at ARMY temaet ikke er altoverskyggende, men at ideen med udsmykningen/ stilen er at tænde undertoner i gæst og vært.

Læs vores oplæg her: Præsentation Francis Pony

Læs mere om vores kunde her: Francis Pony

Mangler din barindretning nytænkning, opdatering eller kreativ sparring. Skal du åbne eller udvide?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er indretningsspecialist for bymiljøet. Bliv klogere på barindretning her.