Konceptet bag Brass Monkey’s Tiki Bar omfavner sagnet om “Tiki”, der ifølge Mãoriernes mythologi var den første mand på jorden. Det polynesiske folks meget smukke indgraveringer er utroligt fascinerende, og netop derfor ses indgraveringer som gennemgående tema i Brass Monkey’s overordnede udsmykning.

ROOM67 var med fra start, da københavnske Brass Monkey gjorde klar til at udvide med endnu en Tiki Bar i Esbjerg. Det prisvindende Tiki koncept havde allerede vist sig skudsikkert i det Københavnske natteliv. ROOM67 har tilpasset, ikke kun de ekstra  kvadratmetre, men især de innoverende detaljer, der skulle matche og appellere til gæsten i det esbjergensiske natteliv.

Fast koncept med plads til nytænkning

Mange af grundelementerne fra Brass Monkey Tiki Bar i København går igen i Esbjerg. Med udvidelsen er der dog kælet for sanseindtryk. Lydbilledet bringes i spil på barens toiletter, hvor gæsten transporteres ud på den Polynesiske strand og ved dansegulvet, hvor den levende stjernehimmel giver oplevelsen af at være under åben himmel.

Barindretning er en process. Der skal være plads til konstant forandring – netop fordi gæsternes ønsker og behov er dynamiske. ROOM67 er foran med trends og tendenser. Holdet bag er med på sidelinjen, når Brass Monkey udvikler sig med deres gæster.

Vil du også være med på sidelinjen, så læs mere om Brass Monkey Tiki historien

Mangler din barindretning nytænkning, opdatering eller kreativ sparring. Skal du åbne eller udvide?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er indretningsspecialist for bymiljøet. Bliv klogere på barindretning her.