Bar
indretning

Barindretning er først og fremmest gennemført planlægning i samspil med bygherre. Der er mange funktioner, der skal stemme overens med look, koncept og ikke mindst brugervenlighed. Selve baren kan være midtpunkt for scenen eller indkorporeret i indretningen langs væggen. Kun fantasien sætter grænser. Alfa omega er det, at baren står færdig med kort byggetid. ROOM67 bestræber sig på at aflevere et gennemtænkt fundament med en realistisk tidsplan.

Bygherren har mulighed for at være med hele vejen gennem designprocessen fra design, optegning i 3D, planlægning med håndværkere og etablering. Barindretning er sjovt. Det er eventmaking, oplevelsesøkonomi og koncepttænkning på højt plan, hvor der tages højde for æstetik og brugeren foran og bagved. ROOM67 har stor temaekspertise og har ambitioner om gang på gang at opnå nå nye højder.

Detaljer skaber miljø

Barindretning indeholder rigtig mange tanker, der ender ud i stor skala. Hvordan skal bardisken udformes? Hvordan skabes de mest ideelle lounge miljøer? Skal valget af møbler være traditionelt, utraditionelt, specialdesignet til konceptet? Hvad med valg af farver, tapeter, belysning?

Læs mere om, hvordan ROOM67 har indrettet Brass Monkey Tiki Bar i Esbjerg

Barens sofahjørne

Af god planlægning kommer godt samarbejde
ROOM67 opfordrer til at byde ind med tanker og planer så tidligt i processen som muligt. Det gør idéudviklingen mere flydende og giver bedre forudsætning for at få fundament, koncept, målgruppe, lokalet og de eksterne omgivelser på plads.

Husk på, at en bar kan indrettes med alt mellem himmel og jord. Det er idéerne og en fælles vision, der skaber de perfekte rammer. Barindretningen skal afspejle image, målgruppe, tema og ambitioner. En gennemtænkt strategi, der dynamisk afspejler målgruppens ønsker og behov, skal føres ud i interiør, vægge og sanseoplevelser.

Tænk arbejdsmiljø

Din ansatte er lige så vigtig som gæsten. Det kan betale sig at tænke smart, så arbejdsmiljøet på dansegulv, i lounge, ved hektisk baraktivitet og i opvasken også bliver behageligt for de ansatte. ROOM67 tænker også i arbejdsstillinger og brugervenlighed, så oplevelsen i indretningen er det ekstra plus, der skaber en fantastisk atmosfære.

På ROOM67’s Instagram uploades der løbende, hvordan ROOM67 griber udfordringer an.

Lad ROOM67 være din sparringspartner – ingen sag er for lille eller for stor – Kontakt ROOM67