Erhvervsindretning Aunsbjerg Biler

Aunsbjerg biler har i forbindelse med udvidelse overtaget naboejendommen på Platinvej. Tanken bag udvidelsen figurerer som helhedskoncept med brugtvognshus, klargøring- og synshal samt forhandler af tilbehør. Kompleksets store bygning vil fremadrettet også huse Mazda og Suzuki. Et 3000m2 stort Mekka for bil entusiasten.

ROOM67 fungerer som sparringspartner og har tegnet og designet hele komplekset. Lokalerne, der  tidligere har fungeret som tømmerlast og aktionshal for traktorer, er gået fra en kompleks udfordring til en komplet kortlægning af hver enkelt kvadratmeter.

Det betaler sig at værne om historien

Alex Aunsbjerg’s forældre drev en lille tank station i Lunderskov, hvor mor altid serverede kaffe og kage, mens bilen blev efterset på værkstedet. Historiens ånd bringes videre i historiefortællingen. Derfor etableres en mini retro Shell station, der værner om kundeservice og en afslappende familiær atmosfære.

Indretningen i øjenhøjde med kunden spiller flot sammen med bygningens store porte, og de rigtig mange fede industrielle detaljer bevares og dyrkes.

Aunsbjerg biler har en historie at fortælle. Tag med tilbage til 1926.

Har du tænkt over, hvordan din virksomhed fortæller historien ind i indretning og koncept?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er indretningsspecialist for alle slags erhverv. Bliv klogere på historiefortælling i dit erhverv