På første sal midt i Svømmestadion Danmark ligger en oase af velvære, ro og harmoni. Et fristed, der indbyder til eftertanke og indre balance.

Esbjerg Spa og Wellness har sammen med ROOM67 skabt 500 m2 Vadehavs inspireret atmosfære blot et stenkast fra byens og hverdagens stress og jag.

Når naturen bringes ind i indretningen

Mærk Vadehavet midt i byen. Planter og små udstillinger trækker naturen med indenfor. Naturtro folier i massage- og alrum bringer gæsten helt hen til strandkantens klitplantager. Så livagtigt, at man skal stoppe sig selv i at åbne skydedøren for at træde udenfor illusionen. Lyset og stemningen i rummene ændrer sig i takt med det naturlige lys udefra.

ROOM67 omfavner det nordiske

Skargaardens smukke TEAK træs møbler medvirker som gennemgående element til varme og hygge i de lyse og imødekommende spa miljøer. Der er givet plads til at nyde en kop kaffe eller et glas vin med et kig ud over Fanø strand, mens livet i husets smukke akvarie langsomt leves i baggrunden.

Vådrumsområder stiller krav til materialer, der kan tåle damp og fugt gennem længere tid. Trimm Copenhagen har udviklet kvalitets loungemøbler netop til formålet. Designet fra de to leverandører giver samtidig et lækkert pift af nordisk eksklusivitet.

Vurdér selv udsigten og atmosfæren i Esbjerg Spa og Wellness.

Se oplæg

En appel til sanser, detaljer og materialer spiller en stor rolle ved oplevelsen i rummet. Matcher dit koncept med dit interiør og valget af materialer eller?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er indretningsspecialist for alle slags erhverv. Bliv klogere på fortællingen i dit erhverv