Advokatfirmaet Nygaard er et ungt, dynamisk og utraditionelt advokatfirma placeret i hjertet af Kgs. Lyngby. Her skal brugere af huset mødes af stor kompetence og professionalisme i øjenhøjde. Et hus, hvor rådgivning skaber øget værdi for sagsbehandlingen og brug.

Værdi og imødekommenhed blev hovednøgleord, da ROOM67 iværksatte en totalindretning af Advokatfirmaet Nygaards flotte domicil.

Genkendelighed strikkes sammen af den røde tråd

Husets store lokaler med højt til loftet giver en anderledes rumklang. For at sikre en formel og tryg samtaleakustik er akustikpaneler implementeret som en gennemgående feature i indretningen.

Farveskalaen hvid, blå, brun og grå går igen fra virksomhedens logo. En vinkel, der medvirker til at skabe den røde tråd, der sikrer genkendelighed, når brugeren træder ind i lokalerne.

Akustikpanelet indrammer på smuk vis et møblement af træ og læder, så der opstår et naturligt og stilrent look. Denne naturlige rolige atmosfære går igennem alle lokaler fra garderobe henover kontor og mødelokale til køkken og gang.

Ved at optimere og flytte biblioteket er der i indretningen skabt plads til en ekstra arbejdsstation.

ROOM67 har desuden lavet oplæg til Advokatfirma Nygaard i Herning – Se oplæg

Der findes mange situationer, hvor der er brug for en tryg hjælper. Indretning og tanke på atmosfære er med til at skabe den rare og trygge fornemmelse i et rum. Giver du dine brugere den rigtige fornemmelse, når de træder ind i dit rum?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 omfavner historien og sjælen og bevarelsen af det gamle, men nye lokaler kan også gøres spændende. Læs mere om kontorindretning her.