Restaurantindretning – Biergarten Blaavand

Restaurantindretning – Biergarten Blaavand er en indretning, som er et mix af sydtysk Biergarten og dansk nordisk bar og restaurantstemning. To verdener som ikke normalt harmonerer, men vi synes egentlig meget godt om konceptet. Udenfor er der kræset for detaljerne i træværket rundt om barområdet og indendøre er der fokuseret på grønt, lys og lækre træoverflader.

Vi blev kontaktet af 2 nye ejere af Bowling hallen i Blaavand, som skulle i gang med at lave et Bryghus kombineret med restaurant. De ønskede Room67 skulle hjælpe med indretningen af deres nye sted.

Gulvet er stort nok, til at afholde Oktoberfest, hvor langborde kan stå i salen, og de mindre siddegrupper rundt om, vil danne en hyggelig krans af øltørstige besøgende.

Det var vigtigt for kunden, at der var god plads til mange gæster, men at stedet stadig har en god atmosfære.

For at gøre stemningen i bryghuset mere autentisk, har vi valgt at kedlerne der bliver brygget øl i skal være synlige. De er afskærmet med glasvægge, så man kan se dem og følge med i processen af en brygning.

ROOM67 har lavet et oplæg på baggrund af ønsker og naturligvis puttet noget af vores DNA ved. Oplægget er serveret med mørke vægge og hyggelig atmosfære. Virkeligheden er at alle vægge er hvide, lofterne lyse og gulvet i ensartet overflade. Det er jo kundens frie valg, og vi synes at resultatet er blevet rigtig godt.

Besøg Biergarten

Skriv til ROOM67 med dine overvejelser. Vi elsker nye projekter.