Erhvervs
indretning

Der findes store-, mellem- og små erhverv. Kæder som selvstændige. Måske samme erhverv, men forskellige i tanke og historik. ROOM67 tager hånd om alle. Et erhverv er stærkt identitetsdannende og med en klog strategi for indretning, kan der spilles på alle mulige kreative virkemidler for at identificere og understrege, hvilket erhverv, der er til stede.

En erhvervsindretning med fokus på produkt, brand og image giver kunden den bedste oplevelse. ROOM67 har fungeret som mentor og konceptudvikler for flere danske kunder. Blandt andet Aunsbjerg Biler, hvor der ud over at være set på indretning også er tænk i oplevelsesøkonomi, historik og nostalgi. Erhvervsindretning er utrolig mange tanker under et tag og ROOM67 hjælper med at få alle disse tanker ført ud i livet.

Indretning af rummet understøtter erhvervet

Du behøver ikke at have et bilhus for at få hjælp til din indretning. Dit erhverv kan også indeholde kontor, butikslokaler, bar og cafe, diskoteker, foreningslokaler, sportsklubber, skoler, hotel og konference. Det er kun fantasien, der sætter grænser for det rum, du har valgt at oprette erhverv i.

Hvilken historie skal indretningen fortælle?

Med en komplet og gennemtænkt indretning er det muligt at favne stoltheden af et erhverv. Fra kunden træder ind i lokalet, kan en indretning og en appel til sanserne give en oplevelse, der huskes længe efter besøget. En behagelig overraskelse får kunden til at komme igen eller anbefale andre at kigge forbi.

Har virksomheden en speciel historie, der skal fortælles, vil indretningen understøtte den. ROOM67 er historiefortællere med remedier. Vi vil være med til at fortælle din virksomheds historie og fremme dit erhverv. Sørge for, at du har en indretning, der kan eksponeres og likes.

Levering af fuldt koncept eller interiør

Alle indretninger er forskellige. Hvordan kan indgangspartiet skabe opmærksomhed og være dragende for jeres målgruppe? Er der rart at være, og husker kunden jeres butik. Skiller indretningen sig nok ud fra mængden af konkurrenter? ROOM67 kan håndtere det meste og hjælper med at skabe koncepter, der skaber interesse. Vi leverer hele overblikket eller blot møbler og interiør.

Jacob Hansen Studio syd for Ribe og Esbjerg Spa og Wellness har begge fået mærkbare ansigtsløftninger, der fortæller en historie.

På ROOM67’s Instagram uploades der løbende, hvordan ROOM67 griber udfordringer an.

Lad ROOM67 være din sparringspartner – ingen sag er for lille eller for stor – Kontakt ROOM67.

Alrummets afslapningsområde