Kontorindretning – Viika Tagdækning

Viika A/S Tagdækning inviterede ROOM67 til at stå for indretningen af deres nye domicil. Det blev ret godt, se selv med her.

Kontormiljøet skiller sig i den grad ud fra det traditionsbundne og indeholder flere lækre oaser og fede overflader. Og så er der kræset for personalet. Det er dem der laver de fede sager, så skal de også stolt kunne se på dem hver dag. Derfor har vi fyldt væggene med referencefotos på akryl.

Viika er designet ud fra interviews med ejerne og deres visioner blandet med en masse ROOM67. Vi har fået Viika’ “klassens frække dreng” DNA ud i hver en krog af deres nye domicil. Flammende effekter, tagpap på vægge, vildt gulv, sorte lofter, grønne gulvtæpper og tæppe som rumdeler. Room67 har fået lov at give den GAS på denne sag. Og det ses tydeligt. I samarbejde med KvadratByg, har denne opgave virkelig fået lov at gro. Tegninger fra processen matcher 100% det endelig resultat. Hvilket ikke altid er en realitet. Ofte blive noget skåret fra eller gjort anderledes. IKKE HER. Tak for det.

En sag hvor budgettet nok gik en del over, men til gengæld har Viika Tagdækning fået lige de lokaler de havde drømt om. Et fedt ungdommeligt miljø, hvor der er plads til alle og plads til store armbevægelser og høje hatte.

Grønt, Eg, kobber og glas er nogle af elementerne.

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 omfavner historien og sjælen og bevarelsen af det gamle, men nye lokaler kan også gøres spændende. Læs mere om kontorindretning her.

Besøg Viika A/S

Kontorindretning – Viika Tagdækning