Kontorindretning – Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen inviterede 2-3 danske virksomheder til bud på indretning af nyt domcil på havnen I Esbjerg. Vi var med i den bud runde og resultatet af vores arbejde på at designe et unikt og fleksibelt kontormiljø kan I se her. Det blev til en super cool løsning for, hvordan et fabrikskompleks kan overgå til at huse alverdens virksomheder. I alter der på etagen 2800 kvadratmetre hvor der skulle designes mødelokaler, arabejdszoner, krearum, stillezoner, stillebokse og tavlemødefaciliteter i alle afdelinger mm.

Kontormiljøet skiller sig i den grad ud fra det traditionsbundne og indeholder mange muligheder for at lade sig inspirere. Udover kontormiljø bliver der plads til caféområder, mødelokaler, konference og områder til netværk/ samarbejde på tvær af afdelinger.

Projektet, søsat af Sikkerhedsstyrelsen, bød vi ind på i august ud fra tegninger, plancher og en præsentation for ledelsen i styrelsen. Vores pt. aller største præstation, men som vi desværre ikke vandt. Dog med fuldt honorar for design og tilbudsproces. Når man taber sådan en sag, kan vi alligevel være stolte over at være en ud af max 3 som fik æren af at byde ind på statens styrelse for sikkerhed. TAK for det.

Moodboard Sikkerhedsstyrelsen

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 omfavner historien og sjælen og bevarelsen af det gamle, men nye lokaler kan også gøres spændende. Læs mere om kontorindretning her.

Besøg Sikkerhedsstyrelsen HER