Restaurantindretning Hotel

Restaurantindretning Hotel og restauration

Hotel i Nordtyskland med behov for fornyelse i reception, fællesområder, bar og restaurant.

Projektet går på at skabe miljø for husets overnattende gæster, men også være med i konkurrencen om områdets kongresgæster mm. Hotellet benyttes ofte af nordiske kunder til en eller to overnatninger, hvilket hotellets planer er, at tale endnu mere til. Altså skal de tidl. installationer ift. indretningen, ændres væsentligt og transformeres til nordisk stil med fremhævede elementer fra tidl. Altså genbrug af marmor og messing. Fortællende billeder kommer i nye Suiter med temaer for hvert.

Temaet for hele hotellet vil derfor være nordisk. Elementer er FDB stole, Loungeområder med dansk design og belysning fra bl.a. DesignByUs med masser af kant og elegance.

Potentialet er enormt for hotellet. Beliggenheden hvor mange biler kører forbi hver dag, giver anledning til at undersøge stedet nærmere. Oplever de nysgerrige så, et hotel i den gennemførte stil, med mange gennemtænkte hyggekroge mm. Ja så kommer de nok igen som betalende gæster.

Restauranten gøres dobbelt så stor, kan derved rumme ca. 200-400 gæster afhængigt af opdelingen, som er fleksibel. Messing, egetræ og flotte glaspartier samt kæmpe rislamper er de gennemgående elementer i restauranten.

Baren udvides med mere lounge, samt faste sofaer til borde med stole fra FDB overfor.

 

ROOM67 har gennemarbejdet en løsning som kan bæres på stedet i mange år. Dog skal der altid finjusteres løbene. Tilføres og fjernes elementer efter tendenser mm.

Fast koncept med plads til nytænkning

Med moderniseringen er der virkelig kælet for nordiske indtryk. På gangene i hotellet skal der f.eks. afspilles rolig nordisk folkemusik i mellem div. afdelinger af hotellet. Nede i wellnessområdet dyrkes en mere sydeuropæisk stemning, men også med musik og hvide søjler mm.

Restaurantindretning er en process. Der skal være plads til konstant forandring – netop fordi gæsternes ønsker og behov er dynamiske. ROOM67 er foran med trends og tendenser. Holdet bag er med på sidelinjen, når Virksomheden udvikler sig med deres gæster. Dog skal grundkonceptet etableres, hvorfra virksomheden selv kan udvikle sig ud fra.

Mangler din indretning nytænkning, opdatering eller kreativ sparring. Skal du åbne eller udvide?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er indretningsspecialist for bymiljøet. Bliv klogere på