Kontorindretning Asento Pakhuslokaler

Asento’s hovedkontor er placeret i nogle af Kolding’s bedste pakhuslokaler på Pakhustorvet. Indtil flytning påbegyndes af deres kontor til andre lokaler, ønskede de ny og lækker løsning, der læner sig op af image og brand.

Hver enkelt rum-meter er taget i brug – åbenhed med fokus på ro!

ROOM67 lancerede derfor på papiret en utraditionel, men rustik og cool løsning, hvor nostalgien og sjælen i bygningen blev dyrket. Som kontrast skabtes liv, men ro, med ultra moderne features: farvede glas med afdelings betegnelser samt veludtænkt dæmpning af akustik. Alle bygningens mange kubikmetre var taget i betragtning. I indretningen blev der kræset om lounges og kontor arealet blev udvidet med flere kontorpladser til en voksende stab.

Se oplæg til Asento her

Gamle rå bygninger har sjæl og fortjener at få bevaret deres særpræg. Har du tanker om at flytte kontoret ind i gamle lokaler?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er med, når Asento åbner kontor i nye og spændende lokaler i den kreative metropol Kolding. Vær med på sidelinjen, når ROOM67 giver indblik i processen på Instagram

Historien, sjælen og bevarelsen af det gamle omfavnes, men nye lokaler kan også gøres spændende. Læs mere om kontorindretning her.