Klejtrup efterskole

Efterskolen fra 1998 stod for at skulle have moderniseret sine lokaler, så det var tidssvarende og nye behov blev opfyldt. Skolen er en musikefterskole og medvirker i en DR-dokumentar omkring efterskolen og i det hele taget det, at gå på en efterskole. Derfor fik Room67 til opgave at gøre skolen klar til denne dokumentar, og med tiden få hele skolen indrettet og fornyet, så den er tidssvarende.

Alle klasselokaler har fået en make-over, med nye møbler og indretning. Ydermere skulle faciliteterne i det store fællesrum fornys. Opgaven var god plads til socialt samvær, afslapning og med plads til opbevaring. Dette endte med en special designet kæmpe sofa, som er den eneste af sin slags. Sofaen er en kæmpe flyder sofa, hvor der er god plads til eleverne kan slænge sig, øve på de forskellige instrumenter og samtidig er der i selve sofaen indbygget opbevaring på bagsiden. Designet er Room67’s eget, og skabt ud fra de ønsker skolen er kommet med.

Sofaen er unik, og lavet i Room67’s produktion. Farven på sofaen er lige nu rød, men skal skiftes ud til blå, som vist på tegningerne.

Se den special lavede sofa her

Lær mere om vores kunde her:

http://www.klejtrupmusikefterskole.dk

Tag det næste skridt… 

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt Room67

ROOM67 er indretningsspecialist for alle slags erhverv. Bliv klogere på historiefortælling i dit erhverv.