Butiksindretning

Indretningens univers kombineres let med musikkens. Der er ingen regel, som ikke må brydes for at skabe noget bedre og smukkere. 4Sound i Esbjerg har fået øjnene op for at udvikle universet, der inspirerer til selv samme ideologi.

Butikken husede i de glade 60’ere Esbjerg Musik Import og har derved fungeret som musikbutik, hvor der værnes om sammenhold og den gode stemning i de seneste 50 år.

4Sound og ROOM67 er gået sammen om at kæle for detaljerne i butikkens piano afsnit. En opdatering sætter nu kundens oplevelse af være scenens midtpunkt i fokus. Fantasien har fået frit spil.  Matgrå silkeoverflader og teksturer spiller sammen når kunden træder ind i en hule af messing, lysekroner og ægte tæpper.

Når tilpassede detaljer får rummet til at spille

ROOM67 tegner og designer møbler eller features, der matcher miljø og indretning. En specialfremstillet G-nøgle reol komplimenterer de gennemgående vægge af messing og træfolie.

Tilpasses et møbel til indretningen, skabes noget unikt. Et tilpasset møbel eller feature kan skabe det ekstra pift i konceptets univers. Pianoafsnittet er fyldt med stemning og små musikalske overraskelser i lamperne med hørebøffer stikker ud i indretningen uden at give slip på samspillet med resten af butikkens layout.

ROOM67 samarbejder med lokale kræfter. Denne gang har Tommy Mosgaard fra Mosgaard Design i Oksbøl givet G-nøgle reolen den helt rigtige støbning.

Besøg gerne rampelyset i 4Sounds fysiske rammer, men inden da, kan du finde inspiration online

Se oplæg

Synes du heller ikke, at der skal være regler for at skabe noget bedre og smukkere?

Tag det næste skridt…

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt ROOM67

ROOM67 er indretningsspecialist for alle slags butikker. Bliv klogere på butiksindretning og specialløsninger.