Boligindretning Landejendom Nybyg

En lækker moderne nyopført landejendom med skov og sø

Med denne opgave fik ROOM67 helt frie hænder til indretning af et nybygget hjem, hvilket vi er meget stolte af.  Vi har fået en masse gode besvarelser fra kunderne omkring deres ønsker og drømme, samt de ting der betyder mest for dem, samt hvad de ønsker at købe nyt af.

Da huset skal bygges på landet, på en 5 hektar stor grund, med nyplantet egeskov og sø, har vi valgt at bruge omgivelserne til at indrette ud fra. Grønne farver, egegulv, sandsten, beton og meget andet egetræ. Mørke og lyse vægge i naturlig sammensætning, og en helt masse små spændende detaljer.

Der skal en masse planter ind, samt en mindre plantevæg som afsnit i dagligstuen. Kunst fra det tidl. hjem hænges op på ny. Her er store og små malerier i vilde farver. Hvor RØD går igen på dem alle. Dette skaber en fantastisk kontrast til alt det naturlige fra omgivelserne omkring ejendommen.

Processen

Gennem hele processen er vi i tæt dialog med kunden, så vi kan få alle ønsker med i den endelige indretning. Tegningerne bliver tilrettet og tilpasset ned i mindste detalje, så man kan danne sig et indtryk af det færdige ”produkt”.

Tag det næste skridt… 

Kom videre med drømmen om et utraditionelt skræddersyet koncept: Kontakt Room67

ROOM67 er indretningsspecialist for alle