BUTIKSINDRETNING

Butikker kan i den grad nyde fordelene ved en tilpasset indretning. Udtrykket i indretningen optimerer genkendelses værdien og kan støtte op om præcist den historie, ejeren ønsker at fortælle. En gennemtænkt butiksindretning giver mulighed for mersalg og for at skille sig ud fra mængden.

ROOM67 hjælper med layout, design af inventar, special løsninger, synlighed fra gaden og fremme af gade salg. Idéerne er uendelige, hvilket vi lader vore kunder komme til gavn.

Varesortimentets hvem, hvad, hvor…

Hvad enten butikken er en del af en kæde eller står for sig selv arbejdes der ud fra samme princip. ROOM67 giver prej om nærområdets muligheder for at skabe den bedste omsætning. Varesortiment defineres af butikken selv, men kunden er forskellig afhængig af, hvor butikken er placeret. God planlægning og kendskab til lokalområdet kan give den bedste forudsætning for den velvalgte indretning og dertil valg af varesortiment.

ROOM67 kigger på den samlede løsning; omgivelser, kundesegment, målgruppe, interiør, DNA, varesortiment, historiefortælling i samhørighed med konceptet og med hensyntagen til stil og niche. Ikke kun nyopstartede  butikker skal tage indretning, synlighed og atmosfære i mente. ROOM67 står for en del opdateringer, der klargør og fremtidssikrer butikken til at kunne levere til kundens interesse og behov.

Tag et kig på, hvordan ROOM67 har valgt at løse udvalgte butiksindretninger

  • TEGNESTUE

  • KREATIVE KRÆFTER

  • SPARRING

Guldsmed Pecani Esbjerg

Med udgangspunkt i produktet, historiefortællingen og jeres DNA binder den røde tråd et justerbart og gennemtænkt koncept sammen. Butiksindretningen er den ultimative mulighed for at blive unik i koncept, salg og udtryk.

På ROOM67’s Instagram uploades der løbende, hvordan ROOM67 griber udfordringer an.

Lad ROOM67 være din sparringspartner – ingen sag er for lille eller for stor – Kontakt ROOM67

  • PASSION

  • PRODUKTION

  • OVER ALT